VRIENDEN VAN HEVERLEEBOS EN MEERDAALWOUD vzw

Veeakker, de Leuvense winkel (en distributiebedrijf) voor verantwoorde vlees-, vis- en nevenproducten, deed VHM een bijzonder mooi sponseringvoorstel: vanaf heden zal Veeakker 10% van hun online verkoop aan VHM-leden als steun doorstorten naar onze vereniging.  Let wel: dit geldt enkel voor online bestellingen via de webwinkel van Veeakker, waarvoor u een klantnummer en paswoord moet aanvragen. Bestellingen moeten ten laatste binnen zijn op zondag middernacht om ze de eerstvolgende zaterdag te kunnen afhalen in de Veeakker winkel in Leuven. Bestellen kan wekelijks.

 

Bestellingen moeten via de webwinkel van Veeakker binnenkomen. Voor bestellingen rechtstreeks in de winkel wordt er geen bijdrage voorzien.

 

Een klantnummer en paswoord aanvragen kan op

2 manieren:

 

1) De leden kunnen zich zelf inloggen bij Veeakker webshop. Dit gaat zeer snel en kan via www.veeakker.be/webwinkel/login en daar klikken op 'Nieuwe gebruiker'.

Wil je hier meer info over, ga dan naar 'handleiding' of 'helpdesk' op de webwinkel.

  • Niet vergeten bij afhaalpunten 'Winkel Leuven' aan te vinken.
  • De VHM-leden moeten NIET aanvinken dat ze lid zijn van een Natuurpuntafdeling, want dan gaat de bijdrage niet naar VHM.
  • Na het inloggen, sturen de leden éénmalig een mail naar info@veeakker.be met daarin het klantnummer dat ze gekregen hebben en de vermelding dat ze lid zijn van VHM.

 

2) De leden kunnen ook hun gegevens doormailen naar info@veeakker.be, wederom met de vermelding dat ze lid zijn van VHM, en Veeakker bezorgt hen een klantnummer en paswoord. Het paswoord kan achteraf nog gewijzigd worden. Hiervoor heeft Veeakker de volgende gegevens nodig:

  • Voornaam, achternaam
  • E-mailadres (indien anders dan het adres waar de mail mee gestuurd wordt)
  • Telefoonnummer- Adres (straat, huisnummer, busnummer, postcode, plaats)

Aan de hand van deze gegevens kan Veeakker de bestellingen aan de VHM-leden toewijzen om zo de bijdrage te bepalen.

 

VHM dankt Veeakker voor deze fantastische steun aan onze vereniging.

 

Veeakker

Slachthuislaan 3a

3000 Leuven

Openingsuren zaterdag: 09u00- 18u00

Tel.:  016/63 99 90 (alleen open op weekdagen)

 

www.veeakker.be

www.facebook.com/Pintafish

VHM vzw - Infocentrum Waversebaan 66, 3001 Heverlee - Telefoon en fax: 016/23 05 58 - e-mail: infocentrum@vhm.be - Privacyverklaring